Serial kiler στην Κύπρο: Βρέθηκε εσώρουχο στην «Κόκκινη Λίμνη» - Σε τέσσερα σημεία οι έρευνες

Serial kiler στην Κύπρο: Βρέθηκε εσώρουχο στην «Κόκκινη Λίμνη» - Σε τέσσερα σημεία οι έρευνες Facebook Twitter
0

Ένα εσώρουχο βρέθηκε στην «Κόκκινη Λίμνη», όπου συνεχίζονται για 27η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, με τις αρχές να επικεντρώνονται σε τέσσερα σημεία. 

Ειδικότερα, στην Κόκκινη Λίμνη έχουν σηματοδοτηθεί τέσσερα κρίσιμα σημεία στα οποία θα επικεντρωθούν οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαφανεί αν βρίσκεται εκεί η Τρίτη βαλίτσα στην οποία πιστεύεται πως βρίσκεται η σορός της Maricar Valdez. 

Το χθεσινό εύρημα στην λίμνη ήταν ένας στηθόδεσμος, που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να συνδέεται με την δολοφονία της 29χρονης Maricar, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια. Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, κάθε εύρημα θα τύχει μελέτης και εξέτασης ώστε να αποκλειστεί ή να επιβεβαιωθεί η σχέση του με τα υπό διερεύνηση εγκλήματα. Ο στηθόδεσμος φέρεται να είναι μεγάλου μεγέθους και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει μια κατεύθυνση. Το εύρημα θα εξεταστεί μεμονωμένα, αλλά και σε συνάρτηση με το προχθεσινό εύρημα με την παράξενη κατασκευή του ξύλου στο οποίο είχαν στερεωθεί τρία σφουγγάρια τυλιγμένα μέσα σε χαλί. Η κατασκευή αυτή προκαλεί ενδιαφέρον γιατί δεν έχει κάποια λογική που να δικαιολογεί την ύπαρξή της και την παρουσία της στο νερό.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μεταξάς φαίνεται ότι σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ με χτύπημα στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τη νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της με τη συνδρομή ανθρωπολόγων.

Ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε τελεσίδικα να δώσουν την έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ