Serial killer στην Κύπρο: Σφουγγάρια πάνω σε ξύλο τα ευρήματα από την Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Σφουγγάρια πάνω σε ξύλο τα ευρήματα από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter
0

Σφουγγάρια πάνω σε ξύλο αποδείχθηκε ότι ήταν το αντικείμενο που ανασύρθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό στην Κύπρο.

Νωρίτερα, ο εντοπισμός του αντικειμένου έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές, ενώ επί τόπου μετέβησαν άμεσα ιατροδικαστές προκειμένου να εξετάσουν το αντικείμενο, ο διευθυντής του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, αλλά και πυροτεχνουργοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πολίτη»,αμέσως μετά την ανάσυρσή του, το αντικείμενο μεταφέρθηκε εντός της σκηνής, όπου διενεργήθηκε επί τόπου αυτοψία όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σφουγγάρια πάνω σε ξύλο. 

Σημειώνεται πως οι έρευνες στην περιοχή εστιάζονται στον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη και σε αυτή είχε βάλει το πτώμα της Maricar Valdez. 

Παράλληλα, στη λίμνη «Μεμί», στο Ξυλιάτου επιχειρεί από το πρωί της Τετάρτης το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.


Οι έρευνες συνεχίζονται για 25η μέρα σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, για εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου, που ευθύνεται για τουλάχιστον 7 δολοφονίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και το ανατολικό μέρος της Κόκκινης Λίμνης έχει σε μεγάλο βαθμό ελεγχθεί, υπάρχει ακόμα μια μεγάλη έκταση που μένει να ερευνηθεί ενώ, και σήμερα, η ορατότητα μέσα στο νερό είναι μικρή και δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις. Στην λίμνη, ο Μεταξάς πέταξε τρία από τα θύματά του. Την Κυριακή, ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα που ανέσυραν οι αρχές από τον βυθό.

Με πληροφορίες από Philenews / Politis

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM