Βενεζουέλα: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Επτά νεκροί

Βενεζουέλα: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Επτά νεκροί Facebook Twitter
0

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας συνετρίβη το Σάββατο το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Καράκας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας, σκοτώθηκαν και οι επτά επιβαίνοντες του ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε πτήση από την πρωτεύουσα με προορισμό την δυτικοκεντρική πολιτεία Κοχέντες όταν συνετρίβη κοντά στην πρωτεύουσα, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας πως οι αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο βρέθηκε χθες στην Κοχέντες για να παρακολουθήσει στρατιωτικά γυμνάσια, δηλώνοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι «έτοιμες» σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίσουν να εξαπολύσουν στρατιωτική επίθεση στο έδαφος της Βενεζουέλας, καθώς ο αντιπολιτευόμενος Χουάν Γκουαϊδό προσπαθεί να στρέψει τον στρατό προς το δικό του στρατόπεδο.

«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για αυτό το συμβάν και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων», ανέφερε αργότερα ο Μαδούρο με tweet του, αναφερόμενος στο αεροπορικό δυστύχημα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM