Στην εντατική Έλληνας παίκτης του «Voice» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στην εντατική Έλληνας παίκτης του «Voice» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
0

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας στη Βουδαπέστη νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, ένας γνωστός παίκτης του ριάλιτι σόου ταλέντων The Voice of Greece. 

Ο Γιάννης Πανουκλιάς, νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο της Βουδαπέστης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο Πανουκλιάς είχε ταξιδέψει στηνΒουδαπέστη με την σύζυγό του και φίλους, για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής επ' ευκαιρία της Πρωτομαγιάς. O Αγρινιώτης Γιάννης Πανουκλιάς συμμετείχε στο τελευταίο «The Voice of Greece» του ΣΚΑΪ και ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, φτάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς.

Στην εντατική Έλληνας παίκτης του «Voice» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter

Όπως μεταδίδει το agriniotimes.gr, την Τρίτη το απόγευμα, η παρέα των Ελλήνων περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στον δρόμο, ένα από αυτά εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον άνδρα που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Τέσσερα ακόμα άτομα τραυματίστηκαν. 

Η σύζυγος του Γιάννη Πανουκλιά περιγράφει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος: «Την Τρίτη (30/4) και ώρα 20:00 κατά τη μετάβαση μας από το χώρο διαμονής μας με σκοπό να περιηγηθούμε στην πόλη της Βουδαπέστης, στη διασταύρωση της οδού Wesselényi και της οδού Kertész αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής λοιπές συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε συνολικά πέντε από τα έξι άτομα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο», γράφει κάνοντας έκκληση για νομική βοήθεια και συμβουλευτική ιατρική. 

Στην εντατική Έλληνας παίκτης του «Voice» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter

»Μεταξύ αυτών ο αδερφός μου Δημήτρης Ραϊδης και η κοπέλα του (Μαριλένα Πέππα), δύο κοπέλες Ουγγρικής καταγωγής, καθώς και ο σύζυγος μου Γιάννης Πανουκλιάς, που οι περισσότεροι γνωρίζετε από την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού στον ευρύτερο νόμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σόου μουσικού διαγωνισμού "The Voice of Greece".

»Δυστυχώς απόρροια αυτού του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Γιάννης, ο οποίος έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στη Βουδαπέστη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι σοβαρό κάταγμα προκλήθηκε και στα άκρα της Μαριλένας, αλλά και μικροτραυματισμοί στους υπόλοιπους τρεις πεζούς που ενεπλάκησαν. Οι επιβλέποντες ιατροί είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιάννη, δεν παύει όμως τα επόμενα εικοσιτετραωρανα είναι κρίσιμα.

»Σαν οικογένεια του Γιάννη ζητάμε τη βοήθειά ατόμων που μπορεί να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στην πόλη της Βουδαπέστης και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και οι μηχανισμοί της Ουγγαρίας, ώστε να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Τυχόν βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και δικηγόρους με γνώσεις της Ουγγρικής πραγματικότητας θα μας ήταν πάρα πολύ χρήσιμη».

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ