Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός από το φρεάτιο στο Μιτσερό

Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός από το φρεάτιο στο Μιτσερό Facebook Twitter
0

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA και η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δείγματος DNA που λήφθηκε κατά τη νεκροτομή, πρόκειται για την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση στις 20 Απριλίου αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Την γνώρισε, όπως κατέθεσε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είχε καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου κατά τη νεκροτομή, ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM