Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός από το φρεάτιο στο Μιτσερό

Serial killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός από το φρεάτιο στο Μιτσερό Facebook Twitter
0

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA και η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δείγματος DNA που λήφθηκε κατά τη νεκροτομή, πρόκειται για την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση στις 20 Απριλίου αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Την γνώρισε, όπως κατέθεσε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είχε καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου κατά τη νεκροτομή, ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM