Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αυστρία πέταξε φαγητό στα κεφάλια πελατών

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αυστρία πέταξε φαγητό στα κεφάλια πελατών Facebook Twitter
0

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο απασχολεί τα αυστριακά μμε καθώς δύο πελάτες που παραπονέθηκαν ότι είχαν σερβιριστεί λάθος πιάτο, δέχθηκαν φαγητό στα κεφάλια τους από τον ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία της Αυστρίας λέει πως το παράπονο κατέληξε σε βίαιο επεισόδιο.

Οι τουρίστες συνήθως πηγαίνουν στο Bad Schallerbach για τους όμορφους περιπάτους και την ησυχία.

Αλλά την Τετάρτη το βράδυ, δύο άτομα που δειπνούσαν σε έναν ξενώνα εκεί, έφυγαν με μώλωπες.

Η αστυνομία λέει ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, 56 ετών, απάντησε στην καταγγελία τους, ρίχνοντας το φαγητό στα πρόσωπά τους.

«Δεν έχω βιώσει τίποτα σαν αυτό», γράφει ένα από τα δύο θύματά του προσθέτοντας ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαινόταν μεθυσμένος.

Ενώ τους επιτέθηκε, ένας από αυτούς προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο επιχειρηματίας χειροδίκησε εναντίον του.

Οι δύο πελάτες βγήκαν στο δρόμο προτρέποντας μια τετραμελή οικογένεια στο εστιατόριο να φύγει μαζί τους.


Σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου βγήκε και τους κυνήγησε. Ακόμη και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο δεν ηρεμούσε και συνέχισε να είναι βίαιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αυστριακών μέσων ενημέρωσης, ο ξενώνας όπου συνέβη το επεισόδιο είναι γνωστός για το «καλό, σπιτικό φαγητό» και είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους, τους ποδηλάτες και άλλους ταξιδιώτες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM