Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στην Κοκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.


Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις και η εξέταση DNA αναμένεται να ρίξουν φως στη ταυτότητα του θύματος καθώς δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί η ταυτότητα του θύματος και τα αίτια θανάτου από την νεκροτομή.

 

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας που βρίσκεται στο βυθό της λίμνης.
Η περιορισμένη ορατότητα στο νερό της λίμνης δυσκολεύει τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ που επιχειρούν με μία βάρκα και ρομποτική κάμερα.

 


Πληροφορίες θέλουν τα συνεργεία να έχουν εντοπιστεί το ακριβές σημείο του αντικειμένου κάτω από το νερό και αναμένεται η κατάδυση δύτη.

 

 Την Κυριακή, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν την πρώτη βαλίτσα με το πτώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση ενώ εντοπίστηκε και τσιμεντένιο μπλοκ με σκοπό η βαλίτσα να παραμείνει στο βυθό.

 

Στις δύο βαλίτσες κατ' ομολογίαν του 35χρονου σίριαλ κίλερ, Νίκου Μεταξά, είχαν τοποθετηθεί τα πτώματα τριών προσώπων: της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι οι έρευνες στη λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.