Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter
H Arian Palanas Lozano, ένα ακόμα θύμα του «Ορέστη»
0

Τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες σε φρεάτιο στην Κύπρο, παραδέχθηκε ο 35χρονος «Ορέστης». 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κυπριακό philenews.com, o 35χρονος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Κατά την ομολογία του ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι παραδέχτηκε και τις δολοφονίες της Marry Rose, από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με το philenews.com πρόκειται για την 38χρονη Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιουλίου του 2018, στην Αγλαντζιά.

Ο 35χρονος φέρεται να είχε γνωρίσει την 38χρονη Arian Palanas Lozano μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. 

Ο «Ορέστης» φέρεται να κατέθεσε πως αφού γνωρίστηκε με την 38χρονη, έκαναν σεξ στο σπίτι του, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε τη σορό της στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

 

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter

Υπέδειξε το σημείο όπου έριξε τη σορό της εξάχρονης

Πριν από το δικαστήριο, ο «Ορέστης» μεταφέρθηκε ξανά στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε εκ νέου πού έριξε τη σορό της εξάχρονης Sierra.

Ο 35χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε την σορό τυλιγμένο με ένα σεντόνι πτώμα, στο οποίο είχε δέσει πέτρες.

Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν και έτσι ξαναπήρε τη σορό, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και την έριξε πίσω στη λίμνη.

Κύπρος: Ο «Ορέστης» ομολόγησε τη δολοφονία της δεύτερης γυναίκας που βρέθηκε στο φρεάτιο Facebook Twitter

Οι έρευνες στο φρεάτιο συνεχίζονται σήμερα καθώς εκτιμάται πως μπορεί να κρύβει περισσότερα πτώματα.

Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Yπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Ωστόσο οι χθεσινές έρευνες οδήγησαν σε νέες αποκαλύψεις καθώς στο φρεάτιο βρέθηκε το πτώμα άλλης γυναίκας το οποίο τελικά ανήκει στην Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM