Mega Millions: 321 εκατομμύρια δολάρια κλήρωσε το χριστουγεννιάτικο τζακπότ στις ΗΠΑ

Mega Millions: 321 εκατομμύρια δολάρια κλήρωσε το χριστουγεννιάτικο τζακπότ στις ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA
0

Τον νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν σήμερα οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του λαχείου Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της λοταρίας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (αντίστοιχο "τζόκερ") το 6 αλλά μ έχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί αν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί.


Το ποσό ανέβηκε στα 321 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές. Σε συνδυασμό με το τζακπότ Powerball, ύψους 294 εκατομμυρίων δολαρίων, που κληρώνει σήμερα, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια.


Η κλήρωση του λαχείου Mega Millions πραγματοποιήθηκε στις 11.00 το βράδυ (τοπική ώρα) και είναι η πέμπτη που γίνεται ανήμερα των Χριστουγέννων. 


Το Mega Millions παίζεται σε 44 Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.


Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο Mega Millions – 1,537 δισεκατομμύρια δολάρια – κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου.

Ο λαχνός πουλήθηκε στη Νότια Καρολίνα σε κάποιον που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να παραλάβει τα χρήματα, σύμφωνα με τη λοταρία Mega Millions.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ