Την πόρτα εξόδου έδειξε το Disney Channel σε ηθοποιό του που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. 

 

Ο ηθοποιός Stoney Westmoreland έχασε τον ρόλο του στην εκπομπή «Andi Mack» του Disney Channel μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία στο Salt Lake City.

 

Την απόλυση γνωστοποίησε το ίδιο το κανάλι με ανακοίνωσή του.

 

Το CNN μετέδωσε πως ο 48χρονος ηθοποιός φέρεται να χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών για να συνομιλεί με κάποιον που πίστευε πως ήταν ένα 13χρονο αγόρι. 

 

Σύμφωνα με τις αρχές ο ηθοποιός χρησιμοποίησε την εφαρμογή για να στείλει ακατάλληλο υλικό και να κανονίσει μια συνάντηση με στόχο τη σεξουαλική συνεύρεση. 

 

Όταν ο Westmoreland έφθασε στο προκαθορισμένο σημείο συνελήφθη από την αστυνομία του Salt Lake City και μέλη ειδικής μονάδας του FBI. 

 

Τα αρχεία της τοπικής αστυνομίας δείχνουν πως ο Westmoreland συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου μέσω διαδικτύου και αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες.

 

Το Disney Channel ανέφερε πως προχώρησε στην απόλυσή του λαμβάνοντας υπόψη του τη φύση των κατηγοριών και με ευθύνη απέναντι στους ανηλίκους που απασχολεί. 

 

To CNN δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό που έπαιξε σε 38 επεισόδια του «Andi Mack» τον Ham Mack, παππού του κεντρικού ήρωα. 

 

Η εκπομπή αφορά τις περιπέτειες ενός 13χρονου κοριτσιού και των φίλων του και γυρίζεται στην Γιούτα. 

 

Με πληροφορίες από CNN