Την μαγεία των Χριστουγέννων βάλθηκε να καταστρέψει μία δασκάλα στο Νιου Τζέρσεϊ λέγοντας στους μαθητές της πρώτης τάξης ότι «δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης».


Ο διευθυντής του σχολείου Cedar Hill στο Montville, Michael Raj, αναγκάστηκε να στείλει επιστολή στους γονείς ενημερώνοντας για το ατόπημα της αντικαταστάτριας εκπαιδευτικού την οποία μάλιστα επέπληξε για την μειωμένη κριτική ικανότητά της.


«Ο σκοπός της επιστολής μου ήταν να ενημερώσω τους γονείς για το συμβάν για να είναι προετοιμασμένοι να δώσουν απαντήσεις ώστε να μην χαθεί η παιδική αθωότητα που συνδέεται με αυτή την εποχή του χρόνου» είπε ο διευθυντής.


Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς μέσω της επιστολής του ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να καθησυχάσει ορισμένους γονείς οι οποίοι εξοργίστηκαν από το περιστατικό.


Μία μητέρα ανέφερε ότι η εν λόγω δασκάλα είπε στους μικρούς μαθητές ότι εκτός από το ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και οι γονείς είναι αυτοί που αγοράζουν τα δώρα και τα αφήνουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρο δεν μπορούν να πετάξουν.


Φαίνεται πως η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν αποφασισμένη να καταστρέψει εντελώς την παιδική αθωότητα γιατί μεταξύ άλλων κατέρριψε και τον μύθο της νεράιδας των δοντιών.


Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έγινε γνωστό το εάν η πραγματικά άκαρδη δασκάλα θα συνεχίσει να διδάσκει στη συγκεκριμένη περιοχή. Το όνομά της επίσης δεν έγινε γνωστό.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr