ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η γυναίκα που σκότωσε τον βιαστή πατέρα της όταν βρήκε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας με την ίδια

Η γυναίκα που σκότωσε τον βιαστή πατέρα της όταν βρήκε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας με την ίδια Facebook Twitter
1

Τον Ιανουάριο του 2006, η Barbara Coombes έκανε δουλειές στον κήπου του σπιτιού του πατέρα της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν μπήκε στο σπίτι και είδε ένα κουτί με παλιές φωτογραφίες στο τραπέζι.

Όλες ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, με ανήλικα παιδιά και ανάμεσά τους υπήρχαν και δικές της.

Η Coombes είχε περάσει 40 χρόνια λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του πατέρα της, και εκείνη τη στιγμή ξέσπασε, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της στο δικαστήριο.

Δεν άντεξε στο θέαμα που της υπενθύμισε τα όσα είχε ζήσει και αντέδρασε στην προσπάθειά της να ξορκίσει τον εφιάλτη, σκοτώνοντας τον πατέρα της.

Μετά την ανακάλυψη των φωτογραφιών, η Coombes άρπαξε ένα φτυάρι και με αυτό τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το αιχμηρό εργαλείο και του έσκισε το λαιμό ενώ τον παρακολουθούσε να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Τύλιξε τη σορό του σε ένα χαλί, το έσυρε στον κήπο και έκρυψε το σώμα του πίσω από ένα δέντρο, σύμφωνα με την αστυνομία. Την επόμενη μέρα παρήγγειλε έναν τόνο χώμα και έθαψε στον πατέρα της στον κήπο, λίγα μέτρα μακριά από το παράθυρο του υπνοδωματίου.

Η γυναίκα που σκότωσε τον βιαστή πατέρα της όταν βρήκε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας με την ίδια Facebook Twitter

Το σώμα του Kenneth Coombes ήταν εκεί για 12 χρόνια, ένα μυστικό που η κόρη του δεν αποκάλυψε σε κανέναν.

Για να εξηγήσει την ξαφνική εξαφάνιση του πατέρα της σε συγγενείς της, είπε ότι ο Kenneth πέθανε στο νοσοκομείο και αποτεφρώθηκε.

Κανείς δεν τον έψαξε και όλοι πίστεψαν πως είχε πεθάνει ξαφνικά και η ίδια συνέχισε να ζει εκεί για 12 χρόνια.

Όμως στις αρχές δεν δήλωσε ποτέ το θάνατό του και συνέχιζε να λαμβάνει εκείνη τα επιδόματά του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ένας υπάλληλος κοινωνικής πρόνοιας επέμεινε να δει τον Kenneth Coombes.

Στις 7 Ιανουαρίου - μια ημέρα πριν από τη συνάντηση - η Coombes πήγε σε ένα αστυνομικό τμήμα και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον πατέρα της πριν από 12 χρόνια.

Σήμερα είναι 63 ετών και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία ενώ προχθές ένας δικαστής την καταδίκασε σε εννέα χρόνια φυλάκισης.

Η Coombes είπε στις αρχές ότι ο πατέρας της, ο οποίος υπηρέτησε ως μηχανικός κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, την κακοποιούσε διανοητικά και σεξουαλικά για περισσότερα από 40 χρόνια από την ηλικία των πέντε ετών, χρησιμοποιώντας την ως «σεξουαλική σκλάβα» και πως την είχε βιάσει εκατοντάδες φορές.

Η Coombes αποκάλυψε ότι όταν ήταν μεταξύ των έξι και εννέα ετών, ο Kenneth την πήγε σε μια λέσχη φωτογραφίας και την ανάγκασε να φωτογραφηθεί γυμνή.

Ο δικηγόρος της είπε επίσης στο δικαστήριο ότι ο Kenneth ίσως ήταν ο πατέρας του πρώτου παιδιού της Coombe, το οποίο πέθανε λίγο μετά τη γέννα.

Η Coombes υπέφερε από μετατραυματική διαταραχή άγχους και σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με τις ψυχιατρικές εκθέσεις, ανέφερε το BBC.

Οι εισαγγελείς αναγνώρισαν ότι η Coombes είχε περάσει μια βασανιστική ζωή δίπλα σε ένα πατέρα δυνάστη και βιαστή.

Όμως ο δικαστής δεν αναγνώρισε πως δεν είχε αντιληφθεί τις πράξεις της καθώς απέκρυψε τη δολοφονία του πατέρα της"με πολύ περίπλοκο και προσεκτικό τρόπο και ότι ομολόγησε μόνο όταν ο κλοιός γύρω της έσφιξε.

Η ιστορία της που έγινε ευρέως γνωστή αυτή την εβδομάδα με το τέλος της δίκης, έχει απασχολήσει τον διεθνή και παγκόσμιο Τύπο.

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ