Πρόστιμο ύψους 185.000 τουρκικών λιρών στον ηγέτη του CHP για «εξύβριση» του Ερντογάν

Πρόστιμο ύψους 185.000 τουρκικών λιρών στον ηγέτη του CHP για «εξύβριση» του Ερντογάν Facebook Twitter
1

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταδικάστηκε από δικαστήριο να καταβάλει το ποσό των 185.000 τουρκικών λιρών ως αποζημίωση για την «εξύβριση» του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συγγενών του.

Η απόφαση της 7ης Ιουνίου ακολουθεί τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας αφού ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι ο Ερντογάν και ορισμένοι από τους συγγενείς του μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους είχε ζητήσει να επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε υποστηρίξει πέρυσι ότι το στενό περιβάλλον του προέδρου της Τουρκίας είχε μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε μια off-shore εταιρεία στον φορολογικό παράδεισο της Νήσου Μαν, ενώ αργότερα κατέθεσε έγγραφα των συναλλαγών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και Hurriyet

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Κούβα: Προειδοποιεί ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα αεροσκαφών - Πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα;

Η εξάντληση των καυσίμων αεροσκαφών από τη Δευτέρα πιθανόν θα προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ
Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Δέχτηκε αποδοκιμασίες έξω από σιδηροδρομικό σταθμό, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης που συνεχίζει να πλήττει τη βρετανική βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια