Πρόστιμο ύψους 185.000 τουρκικών λιρών στον ηγέτη του CHP για «εξύβριση» του Ερντογάν

Πρόστιμο ύψους 185.000 τουρκικών λιρών στον ηγέτη του CHP για «εξύβριση» του Ερντογάν Facebook Twitter
1

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου καταδικάστηκε από δικαστήριο να καταβάλει το ποσό των 185.000 τουρκικών λιρών ως αποζημίωση για την «εξύβριση» του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συγγενών του.

Η απόφαση της 7ης Ιουνίου ακολουθεί τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας αφού ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι ο Ερντογάν και ορισμένοι από τους συγγενείς του μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους είχε ζητήσει να επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε υποστηρίξει πέρυσι ότι το στενό περιβάλλον του προέδρου της Τουρκίας είχε μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε μια off-shore εταιρεία στον φορολογικό παράδεισο της Νήσου Μαν, ενώ αργότερα κατέθεσε έγγραφα των συναλλαγών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και Hurriyet

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια