Απεργία της ΓΣΕΕ

ΟΗΕ: Η Συρία οδεύει προς έναν καταστροφικό διαμελισμό με κίνδυνο επανεμφάνισης του Ισλαμικού Κράτους

ΟΗΕ: Η Συρία οδεύει προς έναν καταστροφικό διαμελισμό με κίνδυνο επανεμφάνισης του Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter
EPA/AREF TAMMAWI
0

Η Συρία οδεύει προς έναν καταστροφικό διαμελισμό και το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να κάνει την επανεμφάνιση του αν δεν επιτευχθεί μια συνολική ειρηνευτική συμφωνία προειδοποίησε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία, Στάφαν ντε Μιστούρα.

«Η αλήθεια είναι ένας ήπιος, μακροπρόθεσμος διαμελισμός της Συρίας, που είναι αυτό που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή, σε περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο διαφορετικών δυνάμεων, θα είναι μια καταστροφικός, όχι μόνο για τη Συρία, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε ο Μιστούρα σε ένα κοινό στο πανεπιστημιακό ινστιτούτο της Γενεύης.

«Χωρίς μια συνολική πολιτική διαδικασία, στην οποία θα συμμετέχουν εκείνοι που είναι αποκλεισμένοι, ιδιαίτερα η πλειοψηφία, οι σουνίτες, το Ντάες θα επανεμφανιστούν», τόνισε αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας την αραβική του ονομασία.

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ