Πάνω από 20.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την ανατολική Γούτα από το πρωί

Πάνω από 20.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την ανατολική Γούτα από το πρωί Facebook Twitter
EPA
0

Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει από το πρωί την Ανατολική Γούτα, που ελέγχεται από τους αντάρτες και βρίσκεται στις πύλες της Δαμασκού.

Η διαφυγή γίνεται μέσω του σημείου ελέγχου της Χαμουρίγια, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ επικαλούμενο το Κέντρο για τη Συμφιλίωση στη Συρία που ανήκει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Από τότε που άνοιξαν ανθρωπιστικοί διάδρομοι στην περιοχή, περισσότεροι από 68.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ανατολική Γούτα.

Η Δαμασκός έχει εξαπολύσει εδώ και έναν μήνα μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή για να τη θέσει ξανά υπό τον έλεγχό της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Διεθνή / Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Μέχρι σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες παρείχαν στοιχεία επιβατών στην Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών κυρίως για ελέγχους που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM