Ρέντσι: Δεν θα κάνω κανένα βήμα πίσω

Ρέντσι: Δεν θα κάνω κανένα βήμα πίσω Facebook Twitter
EPA/MATTEO BAZZI
0

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Ματέο Ρέντσι αναφέρθηκε στην μελλοντική του πολιτική πορεία, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος της κεντροαριστεράς στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.

«Μέχρι την Κυριακή είμαι έτοιμος να μιλήσω για τα προεκλογικά προγράμματα και να τα αναλύσω. Δεν θα κάνω κανένα βήμα πίσω και θεωρώ ασύλληπτο το ότι η προεκλογική αυτή εκστρατεία επικεντρώνεται στο τι κάνω εγώ», δήλωσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο sky Italia.

«Αν νομίζετε ότι θα περάσουμε την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, μιλώντας για το τι θα γίνει μετά, βρήκατε λάθος άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ρέντσι.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει δημοσκοπικών ερευνών, το Δημοκρατικό Κόμμα εξασφαλίζει γύρω στο 22% της πρόθεσης ψήφου, που αποτελεί και το χαμηλότερο ιστορικό ποσοστό του.

Μένει να διαπιστωθεί αν στις έξι αυτές ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Ρέντσι θα μπορέσει να καταφέρει να πείσει ένα ουσιαστικό μέρος των αναποφάσιστων, που αγγίζουν το 30% των ψηφοφόρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM