Απεργία την Πρωτομαγιά

Βουλγαρία: Φιλορώσος ο νικητής στις προεδρικές εκλογές

Βουλγαρία: Φιλορώσος ο νικητής στις προεδρικές εκλογές Facebook Twitter
1

Ο Ρούμεν Ράντεφ, υποψήφιος της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης, ένα πρόσωπο που θεωρείται φίλα προσκείμενο στη Μόσχα, νίκησε στις προεδρικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.

 

Ο Ράντεφ κερδίζει ποσοστό 59,4% των ψήφων έναντι ποσοστού 36,2% της Τσέτσκα Τσάτσεβα, που ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, με το καταμετρημένο ποσοστό ψήφων να φτάνει στο 99,3% των εκλογικών τμημάτων.

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων και σημαίνει ότι ο Ράντεφ θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου με πενταετή θητεία, στις 22 Ιανουαρίου του 2017.

 

Την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της χώρας ανακοίνωσε την Κυριακή ο Μπόικο Μπορίσοφ, μετά την ήττα της υποψήφιας του κεντροδεξιού κυβερνώντος κόμματος στις προεδρικές εκλογές και τη νίκη του υποψηφίου των Σοσιαλιστών.

 

 

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια