Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα

Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα Facebook Twitter
0

Όλα τα μέλη των συνδέσμων που υπάγονται στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο μιας ευρείας έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης-16ης Ιουλίου, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.


Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέφερε επίσης ότι μοιράζεται πληροφορίες με όλους τους σχετικούς κρατικούς θεσμούς για όλους τους υπαλλήλους της, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και τους προέδρους και τα μέλη των 11 συνδεδεμένων με αυτήν συνδέσμων.


Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 60.000 εργαζόμενοι στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στη δημόσια υπηρεσία, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν τεθεί υπό έρευνα ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με έναν ιεροκήρυκα που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM