Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα

Τουρκία: Παραιτήθηκαν τα μέλη των συνδέσμων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το αποτυχημένο πραξικόπημα Facebook Twitter
0

Όλα τα μέλη των συνδέσμων που υπάγονται στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να υποβληθούν σε «ελέγχους ασφαλείας», στο πλαίσιο μιας ευρείας έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης-16ης Ιουλίου, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.


Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανέφερε επίσης ότι μοιράζεται πληροφορίες με όλους τους σχετικούς κρατικούς θεσμούς για όλους τους υπαλλήλους της, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και τους προέδρους και τα μέλη των 11 συνδεδεμένων με αυτήν συνδέσμων.


Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 60.000 εργαζόμενοι στον στρατό, στο δικαστικό σώμα, στη δημόσια υπηρεσία, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν τεθεί υπό έρευνα ως ύποπτοι για διασυνδέσεις με έναν ιεροκήρυκα που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM