H Google σε πληρώνει για να βγάζεις φωτογραφίες και να ολοκληρώνεις tasks

H Google σε πληρώνει για να βγάζεις φωτογραφίες και να ολοκληρώνεις tasks Facebook Twitter
H Google σε πληρώνει για να τραβάς φωτογραφίες και να ολοκληρώνεις tasks (Pixabay)
0

Task Mate ονομάζεται η νέα εφαρμογή της Google, που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών.

Οι χρήστες θα πρέπει να εκπληρώσουν διάφορες δραστηριότητες όπως να φωτογραφίσουν ένα κατάστημα, να ηχογραφήσουν μια προφορική πρόταση ή να αντιγράψουν προτάσεις που δημοσιεύτηκαν από επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με έκθεση του 9to5Google, υπάρχουν δύο γενικοί διαχωρισμοί εργασιών στην πλατφόρμα: τα καθήκοντα και τα καθήκοντα πεδίου.

Οι επιτόπιες εργασίες απαιτούν από τον χρήστη να βγει έξω και να ολοκληρώσει τις δραστηριότητες, ενώ οι καθιστικές εργασίες είναι πράγματα που μπορεί να ολοκληρώσει από την άνεση του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής, αυτό λειτουργεί με τρία βασικά βήματα: εύρεση εργασιών σε κοντινή απόσταση, ολοκλήρωσή τους για να αρχίσει ο χρήστης να κερδίζει χρήματα και εξαργύρωση των κερδών.

Το DIY Photography σημειώνει ωστόσο, ότι ενώ η Google πληρώνει για την εργασία που κάνει κάποιος, το ποσό που δίνει δεν είναι υψηλό.

Με βάση τα screenshot, από την εφαρμογή, που έχουν αναρτηθεί, ο χρήστης κερδίζει 0,20 δολ. για την καταγραφή 10 προφορικών προτάσεων και 0,50 δολ. για τη αντιγραφή 10 γραμμών.

H Google σε πληρώνει για να βγάζεις φωτογραφίες και να ολοκληρώνεις tasks Facebook Twitter
Screenshot από την εφαρμογή

Η Google, ωστόσο, δεν έχει δηλώσει τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα, αν και το 9to5 σημειώνει πως η Google «θα βοηθήσει στη βελτίωση των υπηρεσιών χαρτογράφησης και θα φέρει τις επιχειρήσεις της περιοχής σας στο διαδίκτυο».

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή είναι σε έκδοση beta και οι νέοι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο εάν έχουν σχετικούς κωδικούς.

Με πληροφορίες του designtaxi

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM