Το Instagram δοκιμάζει τα ομαδικά stories

Το Instagram δοκιμάζει τα ομαδικά stories Facebook Twitter
0

Το Instagram ενδέχεται να δώσει σύντομα στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημιουργούν ομαδικά stories. 

Η είδηση αυτή γνωστοποιήθηκε από την Jane Manchun Wong, blogger τεχνολογίας και ερευνήτρια σε θέματα εφαρμογών, η οποία και ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα τεστάρει μια νέα δυνατότητα, που θα λέγεται «Group Story».

Η ανακοίνωση έγινε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου μέσα από μια σειρά screenshots εξηγεί πως λειτουργεί αυτό το feature. Επί της ουσίας, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο σε ένα ομαδικό story στο Instagram και έπειτα θα μπορούν να επιλέξουν να το στείλουν είτε στους στενούς τους φίλους είτε σε κάποιο άλλο group. 

Τα ομαδικά stories ως χαρακτηριστικό των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται, καθώς το Facebook έχει επίσης προσπαθήσει κάτι ανάλογο, όμως τον περασμένο μήνα αποφάσισε να σταματήσει αυτήν του την προσπάθεια. 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός πως το Instagram δοκιμάζει αυτό το νέο feature δε σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί αυτόματα σε όλους τους χρήστες. 

Με πληροφορίες από το Mashable

 

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM