Οι ξενοδόχοι της Λακωνίας, με την υποστήριξη του δήμου Μονεμβασίας, προχωρούν σε συντονισμένες δράσεις, προκειμένου αυτός ο προορισμός να καταστεί μια από τις επιλογές του Έλληνα αλλά και ξένου ταξιδιώτη για τις διακοπές του.
Με σύμμαχο τη δύναμη του διαδικτύου, η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, όπως εξήγησε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης Δημήτρης Πολλάλης, και στα μέσα Αυγούστου θα είναι έτοιμη μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά, η οποία θα δίνει τουριστικές πληροφορίες για τη Λακωνία. Όπως τόνισε ο λάκωνας ξενοδόχος, είναι η πρώτη φορά που κάποια ένωση ξενοδόχων γενικότερα προχωράει σε τέτοιες κινήσεις προς όφελος όχι μόνο της περιοχής αλλά και συνολικά της περιφέρειας.
Παράλληλα, η ένωση έχει αναθέσει σε επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον επικοινωνιολόγο Φώτη Παντόπουλο την επικοινωνιακή πολιτική της. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η κρίση που βιώνει η Ελλάδα αλλά και η περιοχή της Λακωνίας ειδικότερα ανέδειξε την παντελή απουσία προβολής της περιοχής, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στην εικόνα των κρατήσεων.
Τech & Science /
YouTube και smartphones υπέρ του τουρισμού στη Λακωνία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Κοιτάξτε πώς φέρονταν οι αρχαίοι στους ξένους! Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς»

«Τώρα που το θυμήθηκες, βράσ’ το» – Κι όμως, η Δικαιοσύνη άκουσε

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν θα αντέξει, εγώ θέλω να πάει φυλακή και η μάνα μου» λέει ο αδελφός της

Η ξεχωριστή συναυλία της Νταϊάνα Ρος στο Καλλιμάρμαρο: Το act της Έλενας Παπαρίζου και η αναδρομή σε soul και disco επιτυχίες

Τσατραφύλλιας για καύσωνα: Θα διαρκέσει δύο ημέρες παραπάνω – Έρχεται η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού

σχόλια