Τα νέα σπορ ακουστικά της Sony είναι ασύρματα και αδιάβροχα

Τα νέα σπορ ακουστικά της Sony είναι ασύρματα και αδιάβροχα Facebook Twitter
Το νέο σετ σπορ ακουστικών υψηλής ποιότητας της Sony έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να χρησιμοποιούνται και σε έντονη άσκηση αλλά και στην καθημερινότητά σας.
0

Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός είναι σημαντικός όταν φοράμε τα ακουστικά και βρισκόμαστε σε κίνηση, επειδή σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε όποιο άθλημα μάς αρέσει χωρίς το ενοχλητικό μπέρδεμα με τα καλώδια. Τα νέα ασύρματα ακουστικά Sony WF-SP700N συνδυάζουν, για πρώτη φορά παγκοσμίως, δυο χαρακτηριστικά που είναι απολύτως απαραίτητα όταν γυμναζόμαστε: την τεχνολογία εξουδετέρωσης του ψηφιακού θορύβου που αποκλείει το «θόρυβο» γύρω μας για να επικεντρωθούμε στις όποιες ασκήσεις, και τον splash-proof σχεδιασμό τους, που επιτρέπει να τα χρησιμοποιούμε και στη βροχή.

Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συγκεντρώνεται στην προπόνησή του, ακόμα και μέσα στο θορυβώδες περιβάλλον κάποιου γυμναστηρίου. Από την άλλη, όποιος γυμνάζεται σε ανοιχτό χώρο, μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Ambient Sound ώστε να μην αποκοπεί τελείως από κάθε περιβάλλοντα ήχο. Επίσης, στο γυμναστήριο, με τη λειτουργία Ambient Sound μπορείτε να ακούτε τη μουσική που σας ενδιαφέρει και έχει σχέση με την εξάσκησή σας. Τα ακουστικά προσφέρουν την περίφημη τεχνολογία EXTRA BASS της Sony, η οποία σε συνδυασμό με την εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει βαθύτερα και εντονότερα «χαμηλά» και μπάσα που σας βοηθούν να επικεντρώνεστε στον στόχο σας. Η συνοδευτική εφαρμογή Sony Headphones Connect σάς επιτρέπει ακόμα και να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή.

Τα νέα σπορ ακουστικά της Sony είναι ασύρματα και αδιάβροχα Facebook Twitter
Τα ακουστικά WF-SP700N διαθέτουν σύνδεση NFC με τη θήκη τους και είναι συμβατά με την εφαρμογή Sony Headphones Connect, η οποία σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή και τον περιβάλλοντα ήχο.

Τα ακουστικά WF-SP700N είναι αδιάβροχα στην κλίμακα IPX4, δηλαδή μπορείτε να τα φορέσετε στη βροχή, ή να ιδρώσετε χωρίς να τα καταστρέψετε. Εφαρμόζουν με ασφάλεια στα αυτιά όσο έντονη και εάν είναι η άσκηση που κάνει κάποιος. Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα, ροζ, κίτρινο, μαύρο και άσπρο, για να ταιριάζουν με την πολύχρωμη αθλητική μόδα. Τα WF-SP700N κυκλοφορούν με μια compact, θήκη φόρτισης που ανοίγει με ένα άγγιγμα, η μπαταρία τους διαρκεί περίπου τρεις ώες, ενώ η θήκη τους μπορεί να τους χαρίσει δύο επιπλέον φορτίσεις.

Τα ακουστικά WF-SP700N διαθέτουν σύνδεση NFC one-touch με τη θήκη τους και με την εφαρμογή Sony Headphones Connect, σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή και τον περιβάλλοντα ήχο, με δύο αγγίγματα στο κουμπί των ακουστικών. 

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Kaspersky Lab για «πρόκληση κινδύνων στον κυβερνοχώρο»

Τech & Science / ΗΠΑ: Κυρώσεις σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Kaspersky Lab για «πρόκληση κινδύνων στον κυβερνοχώρο»

Οι κυρώσεις επιβλήθηκαν μία ημέρα αφότου η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε τα σχέδια της να απαγορεύσει τις πωλήσεις λογισμικού προστασίας από ιούς της ρωσικής εταιρείας
NEWSROOM
 «Είμαι στην κόλαση και θα σε στοιχειώσω»: Η τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει τους νεκρούς με ολέθρια αποτελέσματα

Tech & Science / «Είμαι στην κόλαση και θα σε στοιχειώσω»: Η τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει τους νεκρούς με ολέθρια αποτελέσματα

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η βιομηχανία της επικοινωνίας με αγαπημένους εκλιπόντες μέσω προσομοιώσεων τεχνητής νοημοσύνης. Κάποιες φορές όμως, τα αποτελέσματα είναι απολύτως τρομακτικά.
THE LIFO TEAM