Το νέο βιντεοπαιχνίδι του Χάρι Πότερ είναι σαν το Candy Crush με μαγεία

Το νέο βιντεοπαιχνίδι του Χάρι Πότερ είναι σαν το Candy Crush με μαγεία Facebook Twitter
Ο Χάρι Πότερ «επιστρέφει» με παζλ και ξόρκια.
0

«Παζλ και ξόρκια» για smartphones υπόσχεται το νέο παιχνίδι του Χάρι Πότερ.

Η εταιρεία Zynga, γνωστή για τα Merge Dragons!, Words With Friends και το Farmville κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ.

Μάλιστα, το παιχνίδι θυμίζει το Candy Crash αλλά με βασικά εργαλεία τα ξόρκια, τα μάγια και τα φίλτρα, όλα στην υπηρεσία του χρήστη προκειμένου να λύσει διάφορα παζλ.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες σε πολλές χώρες του κόσμου αν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν διευκρίνισε ακριβώς την ημερομηνία.

Ο υπέυθυνος εκδόσεων της Zynga, Bernard Kim, σημείωσε μάλιστα ότι το νέο παιχνίδι Χάρι Πότερ για smartphones θα έχει εντυπωσιακές ιστορίες εμπνευσμένες από τα βιβλία, μαζί με «εμβληματικές σκηνές» και αγαπημένους  χαρακτήρες.

«Ο καθένας θα μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι, αν και το δύσκολο θα είναι να γίνει ο κυρίαρχος σε αυτό. Όπως ακριβώς και ο κόσμος του Πότερ, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, οικείο σε όλους αλλά αν πραγματικά θέλεις να εντρυφήσεις στον κόσμο αυτόν, μετά θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με πολλές διασκεδαστικές και παιχνιδιάρικες στιγμές και επεισόδια με τους κακούς του Χάρι Πότερ, και αυτό ακριβώς θα δημιουργήσουμε στο παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων.


Το παιχνίδι θα είναι ελεύθερο για όλους, με εναλλακτική αγορά για όσους το θέλουν.

Το «Puzzles and Spells» (Παζλ και Ξόρκια) αποτελεί την τελευταία συνεργασία με την Portkey Games, την εταιρεία που δημιούργησε η Warner Bros για να διαχειρίζεται τον κόσμο του Χάρι Πότερ στα ιντερνετικά παιχνίδια.

Με πληροφορίες απο τον Guardian.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ