Η Samsung διαψεύδει τις φήμες περί δικού της κοινωνικού δικτύου

Η Samsung διαψεύδει τις φήμες περί δικού της κοινωνικού δικτύου Facebook Twitter
0

Ύστερα από χθεσινή δημοσίευση της Korea Times, η οποία έκανε αναφορά πως η Samsung εργαζόταν πάνω στη δημιουργία ενός νέου κοινωνικού δικτύου για να ανταγωνιστεί το Facebook, σήμερα ήρθαν οι διαψεύσεις.

Σύμφωνα με το The Verge, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε τις φήμες αυτές χαρακτηρίζοντάς τις ως ψευδείς και αβάσιμες.

Το κοινωνικό δίκτυο με την κωδική ονομασία "Samsung Facebook" υποτίθεται πως θα έτρεχε σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών, όπως τηλεοράσεις, κινητά, tablets.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM