Η κεφαλαιακή αξία της Apple ξεπέρασε το 1 τρις δολάρια

Η κεφαλαιακή αξία της Apple ξεπέρασε το 1 τρις δολάρια Facebook Twitter
4

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία στην ιστορία του αμερικανικού χρηματιστηρίου που η αξία της ξεπέρασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. 

Η μετοχή της εταιρίας σημείωσε σήμερα άνοδο σχεδόν 3%, επηρεασμένη σαφώς από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. 

Έτσι, κάποια στιγμή η μετοχή της εταιρίας έφτασε τα 207,05 δολάρια κάτι που κάνει την κεφαλαιακή  αξία των σχεδόν 4,830 δις μετοχών της Apple να ξεπερνά το 1 τρις δολάρια. 

«Νομίζω πως αυτό δείχνει πόσο ισχυρό έχει γίνει το οικοσύστημα της Apple την τελευταία δεκαετία», λέει ο Νταν Ιβς, αναλυτής στην GBH «Αυτό δεν είναι το τέλος, το ξεπέρασμα του ορίου του ενός τρις. Πιστεύω πως θα περάσουν σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης και κερδών», πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από CNBC 

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM