Η ανασκόπηση της χρονιάς σύμφωνα με το Twitter

Η ανασκόπηση της χρονιάς σύμφωνα με το Twitter Facebook Twitter
0

Το 2013, ήταν η χρονιά του! Μπήκε σαν "ταύρος σε υαλοπωλείο" στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έγινε η δημοφιλέστερη πηγή ενημέρωσης για τους 40 εκατομμύρια νέους χρήστες που απέκτησε μέσα στο έτος, ενώ οι συνολικά 230 εκατομμύρια χρήστες του δημοσίευαν περίπου 500 εκατομμύρια Tweets την ημέρα.

Το δημοφιλέστερο hashtag ήταν το #music (αν και η μουσική του υπηρεσία, πέρασε και δεν ακούμπησε τους χρήστες του) με δεύτερο το #tcot (top conservatives) που χρησιμοποιείται από τους συντηρητικούς ανά τον πλανήτη για ανεύρεση ομοιδεατών, ενώ τρίτο ήταν το #nowplaying που αφορά και πάλι τη μουσική που ακούει ο κάθε χρήστης μια δεδομένη στιγμή.

Επίσης , τα περισσότερα retweets (αναδημοσιεύσεις ενός tweet) για το 2013 έλαβε το tweet της Lea Michele του Glee, για το θάνατο του συντρόφου της, που μοιράστηκε 408,266 φορές (το ρεκόρ όλων των εποχών κατέχει η ανακοίνωση της επανεκλογής του Obama).

Σωστά καταλάβατε! Το Twitter μόλις δημοσίευσε μια πραγματικά εντυπωσιακή ανασκόπηση της χρονιάς, χωρισμένη στα κυριότερα γεγονότα κατηγοριοποιημένα ανά μήνα και θεματολογία, που μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Δείτε και το σχετικό video:


Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και 20 αιώνες συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Άκου την επιστήμη / Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Πώς μπορεί ένα έργο δύο χιλιάδων ετών να μιλά τη γλώσσα του σήμερα; Ο Θεόδωρος Παπαγγελής, διακεκριμένος φιλόλογος και ακαδημαϊκός, που δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα μετάφραση των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Τech & Science / Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Μελέτη δείχνει ότι τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα όπως το ChatGPT-4 μπορούν να επηρεάζουν πιο αποτελεσματικά από τους ανθρώπους – Κίνδυνοι για εκλογές, παραπληροφόρηση και στοχευμένη χειραγώγηση
LIFO NEWSROOM