Μαρινάκης για Βορίζια: «Έρχονται ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή»

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΟΡΙΖΙΑ Facebook Twitter
Ο Παύλος Μαρινάκης / Eurokinissi
0

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, στάθηκε στο επεισόδιο με τους δύο νεκρούς στα Βορίζια, προμηνύοντας ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό σχετικά με την οπλοκατοχή.

«Πολύ σύντομα, και ενδεχομένως τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό, λόγω και της καταγωγής του, για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στο κομμάτι της οπλοκατοχής, του τρόπου που δίνονται άδειες και των περεταίρω ελέγχων» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο Mega.

«Οι ανακοινώσεις αυτές δεν θα είναι λόγια στον αέρα, γιατί είναι ο πρωθυπουργός, όπου επί των ημερών του έχουν συμβεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο κομμάτι προστασίας των πολιτών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει μία κυβέρνηση, που θα πατήσει ένα κουμπί και θα εξαφανίσει την εγκληματικότητα» διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Καταλήγοντας, ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε πως «όλα αυτά (σ.σ. εννοώντας τα μέτρα κατά της οπλοκατοχής και τα φαινόμενα εγκληματικότητας) αξιολογούνται συγκριτικά».

Βορίζια: Μία ακόμη σύλληψη

Οι Αρχές, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το συμβάν στα Βορίζια Κρήτης, ταυτοποίησαν και συνέλαβαν ακόμη ένα άτομο, για το οποίο εικάζουν πως συμμετείχε στο επεισόδιο πυροβολισμών με τους δύο νεκρούς του περασμένου Σαββάτου.

Πρόκειται για έναν 43χρονο συγγενή του 39χρονου, που σκοτώθηκε στα Βορίζια, ο οποίος βρέθηκε οπλισμένος σε σπηλιά της Κρήτης, και σχηματίστηκε σε βάρος του η σχετική δικογραφία.

Όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.: «σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό υλικό που αφορά τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στο ένοπλο περιστατικό υποβλήθηκε στην ανακριτική Αρχή για τα περαιτέρω. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM