Δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση σε 39χρονη για αλλεργία στο Wi-Fi

Δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση σε 39χρονη για αλλεργία στο Wi-Fi Facebook Twitter
1

Γαλλίδα θα λαμβάνει αποζημίωση 800 ευρώ το μήνα για τρία χρόνια, καθώς δικαστήριο δέχτηκε ότι αισθάνεται δυσφορία από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα Wi-Fi, στο οποίο δηλώνει αλλεργική.

H 39χρονη Martine Richard ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την εργασία της ως ανίκανη να εργαστεί καθώς είναι ευαίσθητη στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και είναι αναγκασμένη να ζει σε περιβάλλον χωρίς ηλεκτρισμό.

Το BBC αναφέρει ότι πολλοί είναι οι άνθρωποι που δηλώνουν υπερευαίσθητοι στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, την ώρα που οι επιστήμονες επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει στην πραγματικότητα.

Όμως το δικαστήριο έκρινε ότι πλέον τα κύματα του Wi-Fi είναι τόσο πυκνά που δεν μπορεί κάποιος να τα αποφύγει και έτσι δικαίωσε την 39χρονη επιδικάζοντάς της αποζημίωση.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Tι είναι τελικά μια επίθεση DDOS;

Tech & Science / Explainer: Tι είναι τελικά μια κυβερνοεπίθεση DDoS;

Ο Ελληνολιβανέζος Αλεξάντερ Σίνο, υπεύθυνος υπηρεσιών Microsoft στην BlueVoyant και ειδικός στην κυβερνοασφάλεια, εξηγεί τι ακριβώς είναι μια κυβερνοεπίθεση όπως αυτή που χτύπησε την τράπεζα θεμάτων, και ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται από πίσω.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ