Αυτό είναι το δημοφιλέστερο tweet των αμερικανικών εκλογών

Αυτό είναι το δημοφιλέστερο tweet των αμερικανικών εκλογών Facebook Twitter
Νικήτρια στο Twitter
0

Απολογισμό του πώς κινήθηκαν στο Twitter οι αμερικανικές εκλογές έκανε λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες το δημοφιλές μέσο δικτύωσης.

Η επιμέρους ανάλυση των στοιχείων έδειξε, μεταξύ άλλων, πως οι πολίτες των ΗΠΑ δημοσίευσαν 1 δισεκατομμύριο tweets σχετικά με τις εκλογές από τότε που ξεκίνησαν τα πρώτα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, τον Αύγουστο.

Ποιος ήταν όμως το μήνυμα που έγινε τις περισσότερες φορές retweet κατά τη διάρκεια όλης της προεκλογικής αναμέτρησης;

Στις 9 Ιουνίου, η Χίλαρι Κλίντον έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς είχε πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα προέβη σε δήλωση στήριξης σημειώνοντας: «Δεν νομίζω πως υπήρχε ποτέ κάποιος τόσο κατάλληλος για τη θέση» και η Χιλαρι έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ομπάμα για τη στήριξή του μέσω twitter.

Όμως αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος  έγραψε:

H απάντηση που του έδωσε η Κλίντον είναι σύμφωνα με το Reuters το δημοφιλέστερο tweet αυτής της προεκλογικής περιόδου που χαρακτηρίστηκε από την άγρια κόντρα των δύο υποψηφίων.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ