ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

US Open: Αντιδράσεις για τον πανηγυρισμό του πατέρα μιας 16χρονης τενίστριας

US Open: Αντιδράσεις από τον πανηγυρισμό 16χρονης με τον πατέρα της Facebook Twitter
0

Η Sara Bejlek, τενίστρια από τον Τσεχία, έκανε το ντεμπούτο της στο Grand Slam στο US Open, ωστόσο, η εμφάνισή της επισκιάστηκε ως γεγονός από τον πανηγυρισμό του πατέρα της.

Η έφηβη απασχόλησε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου καθώς τόσο ο πατέρας της, όσο και ο προπονητής της καταγράφηκαν από τον φακό να την αγγίζουν και να την χτυπούν επανειλημμένα στα οπίσθια.

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγγίζεις έτσι ένα κορίτσι 16 ετών στον πισινό της. Είναι πέρα από ακατάλληλο», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Καθώς προχωρούσε το βίντεο, γινόταν όλο και χειρότερο».

Ένας άλλος φέρεται να έγραψε ότι οι άνδρες συμπεριφέρονταν «ανατριχιαστικά» στην έφηβη αθλήτρια.

«Η WTA πρέπει να τα εξετάσει αυτά, ειδικά από τη στιγμή που αυτά τα νεαρά κορίτσια ταξιδεύουν με άντρες από πολύ μικρή ηλικία. Επίσης, ο μπαμπάς σας αγγίζει έτσι τον πισινό σας;» έγραψε ένα άλλο άτομο στο twitter.

Η Daily Mail επισήμανε τις διαφορετικές αντιδράσεις, με έναν χρήστη να σημειώνει ότι «είναι αρκετά συνηθισμένο στην Τσεχία». Άλλος ανέφερε ότι ο εναγκαλισμός είναι «απολύτως φυσιολογικός σε ορισμένες κουλτούρες και νοικοκυριά. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει».

Η απάντηση της αθλήτριας

«Φυσικά και είδα το βίντεο. Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση όλης της ομάδας. Χαιρόμαστε», είπε η Bejlek στους δημοσιογράφους.

«Μπορεί σίγουρα να φαίνεται άβολο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα. Δεν θα ξαναγίνει. Ο μπαμπάς είναι μπαμπάς μου και θα είναι πάντα. Και τον προπονητή τον ξέρω από οκτώ χρονών. Μου βάζει ταινία, μου κάνει μασάζ. Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Τσεχία, κανείς δεν θα ασχολιόταν με αυτό. Επειδή όμως είμαστε στην Αμερική, όλοι το σχολιάζουν. Αλλά όπως λέω, μιλήσαμε και δεν θα ξαναγίνει» ανέφερε η Sara Bejlek.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ