ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

UEFA: Προς κατάργηση το «εκτός έδρας γκολ» - Η απόφαση θα αλλάξει το ποδόσφαιρο μετά από 56 χρόνια

UEFA: Προς κατάργηση το «εκτός έδρας γκολ» - Η απόφαση θα αλλάξει το ποδόσφαιρο μετά από 56 χρόνια Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Ένα βήμα πριν από την κατάργηση του «εκτός έδρας γκολ» φαίνεται πως βρίσκεται η UEFA, μία απόφαση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ήταν 14 Απριλίου, όταν η γαλλική εφημερίδα Equipe  είχε αποκαλύψει πως η UEFA θα συνεδριάσει στα τέλη Μαΐου, προκειμένου να αποφασίσει την κατάργηση του κριτηρίου του εκτός έδρας γκολ. Το δημοσίευμα φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τους Times, σύμφωνα με τους οποίους η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Times η απόφαση αναμένεται να αφορά σε ολική κατάργηση, καθώς απορρίφθηκαν οι «φωνές» για μερική (να ισχύει δηλαδή ό,τι και τώρα στην κανονική διάρκεια και να μην ισχύει στην παράταση) και άμεση εφαρμογή της αλλαγής, από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ