Τζούντο: Χρυσό μετάλλιο για την Ελισάβετ Τελτσίδου στο Grand Prix της Τασκένδης

Τζούντο: Χρυσό μετάλλιο για την Ελισάβετ Τελτσίδου στο Grand Prix της Τασκένδης Facebook Twitter
0

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου στο Grand Prix της Τασκένδης. 

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, για τέταρτη φορά μέσα στη χρονιά και για δεύτερη μετά από σχεδόν 5.5 μήνες, βρέθηκε στην κορυφή ενός Grand Prix, συλλέγοντας, νέους, πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η 23χρονη τζουντόκα, που βρίσκεται στο Νο. 16 της ολυμπιακή κατάταξη, πανηγύρισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της σε Grand Prix, μετά από αυτό που πήρε τον περασμένο Απρίλιο στην Αττάλεια της Τουρκίας.  Η Τελτσίδου έφτασε στα ημιτελικά με δύο νίκες. Επικράτησε της Πόγκατσνικ από τη Σλοβενία) και της Κούγκλαν από την Αυστραλία, ενώ προκρίθηκε στον τελικό μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Γιάγκερ από την Ολλανδία.

Με το μετάλλιο στην Τασκένδη, η Τελτσίδου έφτασε τα πέντε συνολικά σε Grand Prix.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM