Τζέιμς ΜακΚλίν: Διαγνώστηκε με αυτισμό όπως και η κόρη του- Το μήνυμα που της στέλνει

Τζέιμς ΜακΚλίν: Διαγνώστηκε με αυτισμό όπως και η κόρη του- Το μήνυμα που της στέλνει Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, ο Τζέιμς ΜακΚλίν, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό σε ηλικία 33 ετών, αφού παρατήρησε παρόμοια χαρακτηριστικά με την κόρη του, η οποία έχει επίσης διαγνωσθεί με αυτισμό.

«Όπως όλοι γνωρίζετε, η κόρη μου Γουίλοου - Άιβι είναι αυτιστική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν τη ζωή μου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο, αλλά και πολύ δύσκολο κατά καιρούς ως μπαμπάς της, βλέποντάς την να ξεπερνάει τόσα εμπόδια στη ζωή της και να μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά» έγραψε ο διεθνής Ιρλανδός ποδοσφαιριστής.

«Όσο περισσότερα μαθαίναμε με την Έριν, τη σύζυγό μου για τον αυτισμό, τόσο περισσότερο αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε ότι μοιάζω πολύ με τη Γουίλοου περισσότερο απ' ό,τι νομίζαμε. Βλέπω τόσα πολλά μικρά χαρακτηριστικά σε εκείνη που βλέπω και στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να πάω και να κάνω μια αξιολόγηση ASD.

«Ήταν ένα μικρό ταξίδι και τώρα που έχω τη διάγνωση, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σκέφτηκα για λίγο να το μοιραστώ δημόσια, καθώς το έκανα για την Γούιλοου - Άιβι για να της δείξω ότι καταλαβαίνω και ότι το να είναι αυτιστική δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της. Το κορίτσι του μπαμπά» έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή του.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Αθλητισμός / Εμμανουήλ Καραλής: Στον τελικό του επί κοντώ με 5,60μ- «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Ο Καραλής άφησε το αρχικό ύψος (5.25μ) και μπήκε απευθείας στο 5.45μ, όπου στην πρώτη του προσπάθεια γλίστρησε το κοντάρι του στη βαλβίδα και έπεσε στο στρώμα και έπειτα εκτός στρώματος
NEWSROOM