Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Είναι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα- Μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τον τεράστιο θαυμασμό του για τον Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι «ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον αντίπαλό του και εκείνος με τη σειρά του υπογράμμισε πως αυτό σίγουρα δεν είναι το τελευταίο Γκραν Σλαμ για τον 24χρονο, ενώ έκανε και μια αναφορά στα κοινά σημεία της Ελλάδας και της Σερβίας. 

Το εγκώμιο του Τσιτσιπά για τον Τζόκοβιτς 

«Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω Νόβακ. Όσα έχεις πετύχει μιλούν από μόνα τους. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην τόσο υποστηρικτική οικογένειά σου», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Έχω το προνόμιο να έχω παίξει πολύ δύσκολα ματς και ο Νόβακ βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου», συμπλήρωσε. 

«Είναι ένας από τους κορυφαίους στο άθλημά μας… Είναι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα», συμπλήρωσε και ευχαρίστησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το γεγονός ότι έχει δώσει τόση ώθηση στο τένις και σε κάθε παίκτη προκειμένου να φτάνει στα όριά του. 

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα κοινά της Ελλάδας και της Σερβίας 

Παίρνοντας τον λόγο, ο θριαμβευτής του Australian Open εξέφρασε τη συγκίνησή του για τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά και τον ευχαρίστησε για την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνει. 

«Σε συγχαίρω για το εκπληκτικό τουρνουά. Ατυχία σήμερα… σπουδαία μάχη. Σίγουρα δεν είναι το τελευταίο σου Γκραν Σλαμ, έχει μπροστά σου πολύ περισσότερο καιρό από εμένα», συμπλήρωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

«Η Ελλάδα και η Σερβία είναι δυο σχετικά μικρές χώρες που δεν έχουν παράδοση στο τένις. Δεν είχαμε πολλούς τενίστες να θαυμάζουμε, που να έχουν φτάσει τόσο ψηλά στο επαγγελματικό τένις»,μ συνέχισε ο Τζόκοβιτς. 

«Το μήνυμα για κάθε νεαρό τενίστα στον κόσμο που παρακολουθεί τώρα και ονειρεύεται να βρεθεί εδώ που είμαστε ο Στέφανος κι εγώ, είναι “κάντε μεγάλα όνειρα, γιατί όλα είναι πιθανά, μην αφήσετε κανέναν να σας στερήσει το όνειρο”», τόνισε. 

«Δεν έχει σημασία από πού προέρχεσαι. Πιστεύω όσο περισσότερες δύσκολιες έχεις, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι. Ο Στέφανος κι εγώ είμαστε η απόδειξη αυτού», υπογράμμισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ