Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από την Πολιτεία – Ευχαριστώ για την «επίθεση» αγάπης

Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από την Πολιτεία – Ευχαριστώ για την «επίθεση» αγάπης Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΡΑ
0

Για τον καταιγισμό μηνυμάτων και τη στήριξη που έχει λάβει ο Θοδωρής Ιακωβίδης, έπειτα από τη συγκινητικά φορτισμένη ανακοίνωση που έκανε για αποχώρηση από την εθνική ομάδα, μίλησε ο αθλητής της άρσης βαρών.

Σχολιάζοντας τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όταν και επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανέφερε πως τον υποδέχθηκαν εκείνοι που είναι δίπλα του στα εύκολα και τα δύσκολα.

«Όσοι ήταν στο αεροδρόμιο, είναι όλοι φίλοι μου. Είναι εκείνοι που είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους ευχαριστώ πολύ που ήρθαν. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από κόσμο, δέχομαι μία επίθεση αγάπης που δεν την περίμενα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν αναθεωρεί σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της άρσης βαρών, απάντησε πως δεν γνωρίζει ακόμα.

«Επειδή δέχομαι πολλή πίεση, είναι και λίγο ότι δεν θέλω να σταματήσω, δύσκολα πήρα αυτή την απόφαση, θα δούμε... Δεν ξέρω ακόμα» ανέφερε.

Μην θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια

Την ίδια στιγμή απεύθυνε έκκληση στην Πολιτεία να μην θυμάται τους αθλητές κάθε φορά που διεξάγονται Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Γενικότερα, αυτό ήταν και το παράπονό μου, η παράκλησή μου που έκανα κάθε φορά που με καλούσαν σε μια εκπομπή. Έκλεινα τον λόγο μου κάνοντας μια παράκληση να μην θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια. Να είμαστε λίγο πιο κοντά. Υπάρχουν ανθρώπινες ιστορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Το γυμναστήριο πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπόνηση περιέγραψε, πως «το γυμναστήριο όπου προπονούμαι, στον Άγιο Κοσμά, όποτε βρέχει, πλημμυρίζει. Και η Ομοσπονδία προσπαθεί να βρίσκει λύσεις συνέχεια. Από την πολιτεία εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Και δεν θέλω να πάρω χρήματα από την Πολιτεία, αλήθεια το λέω».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω» - Τι σκέφτεται να κάνει αφού αποσυρθεί

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαράϊα - «Όταν την είδα για πρώτη φορά, μου θύμισε τη μητέρα μου» - Όσα είπε για την καριέρα του, την οικογένειά του και τον ρατσιμό
LIFO NEWSROOM