Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από την Πολιτεία – Ευχαριστώ για την «επίθεση» αγάπης

Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από την Πολιτεία – Ευχαριστώ για την «επίθεση» αγάπης Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΡΑ
0

Για τον καταιγισμό μηνυμάτων και τη στήριξη που έχει λάβει ο Θοδωρής Ιακωβίδης, έπειτα από τη συγκινητικά φορτισμένη ανακοίνωση που έκανε για αποχώρηση από την εθνική ομάδα, μίλησε ο αθλητής της άρσης βαρών.

Σχολιάζοντας τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όταν και επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανέφερε πως τον υποδέχθηκαν εκείνοι που είναι δίπλα του στα εύκολα και τα δύσκολα.

«Όσοι ήταν στο αεροδρόμιο, είναι όλοι φίλοι μου. Είναι εκείνοι που είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους ευχαριστώ πολύ που ήρθαν. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από κόσμο, δέχομαι μία επίθεση αγάπης που δεν την περίμενα», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν αναθεωρεί σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της άρσης βαρών, απάντησε πως δεν γνωρίζει ακόμα.

«Επειδή δέχομαι πολλή πίεση, είναι και λίγο ότι δεν θέλω να σταματήσω, δύσκολα πήρα αυτή την απόφαση, θα δούμε... Δεν ξέρω ακόμα» ανέφερε.

Μην θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια

Την ίδια στιγμή απεύθυνε έκκληση στην Πολιτεία να μην θυμάται τους αθλητές κάθε φορά που διεξάγονται Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Γενικότερα, αυτό ήταν και το παράπονό μου, η παράκλησή μου που έκανα κάθε φορά που με καλούσαν σε μια εκπομπή. Έκλεινα τον λόγο μου κάνοντας μια παράκληση να μην θυμόμαστε τους αθλητές κάθε τέσσερα χρόνια. Να είμαστε λίγο πιο κοντά. Υπάρχουν ανθρώπινες ιστορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Το γυμναστήριο πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε προπόνηση περιέγραψε, πως «το γυμναστήριο όπου προπονούμαι, στον Άγιο Κοσμά, όποτε βρέχει, πλημμυρίζει. Και η Ομοσπονδία προσπαθεί να βρίσκει λύσεις συνέχεια. Από την πολιτεία εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Και δεν θέλω να πάρω χρήματα από την Πολιτεία, αλήθεια το λέω».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ