Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μπλεζ Ματουιντί της Γιουβέντους

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μπλεζ Ματουιντί της Γιουβέντους Facebook Twitter
0

Ο μέσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Γαλλίας, Μπλεζ Ματουιντί, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Serie A.

Ο θριαμβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 με τους «τρικολόρ» βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του, χωρίς να έχει εμφανίσει συμπτώματα.


Ο Ματουιντί αποτελεί τον δεύτερο παίκτη του συλλόγου που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μετά τον Ντενιέλε Ρουγκάνι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ιταλός αμυντικός Ρουγκάνι έγινε ο πρώτος παίκτης της Serie A και γενικά των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Αμέσως μπήκαν σε απομόνωση περισσότεροι από 120 άνθρωποι της Γιουβέντους, από ποδοσφαιριστές και προπονητή μέχρι τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και τους υπαλλήλους, ενώ ακολούθησαν οι εξετάσεις.

Αυτές, όπως ανακοίνωσαν οι Τορινέζοι, έδειξαν ότι έχει προσβληθεί από τον ιό και ο Ματουιντί, με τον Γάλλο χαφ όμως να μην παρουσιάζει, τουλάχιστον προς το παρόν, κανένα σύμπτωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dans cette période difficile pour nous tous, je voulais simplement vous inviter à bien suivre les recommandations officielles et à prendre grand soin de vous et des vos proches ?? Beaucoup de courage et un immense merci à toutes les infirmières, infirmiers et au corps médical, force à vous. . In questo momento difficile per tutti noi, vorrei semplicemente invitarvi a seguire bene le indicazioni ufficiali e a prendervi cura di voi stessi e delle vostre famiglie ?? un grande incoraggiamento e un infinito ringraziamento a tutto il personale medico e infermieristico. Siamo con voi!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blaise Matuidi Officiel (@blaisematuidiofficiel) στις

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ