ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πολ Πογκμπά

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πολ Πογκμπά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Πολ Πογκμπά θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ που πέρασε μετά το πρώτο ματς της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, κόντρα στην Ουντινέζε. 

Η ιταλική υπηρεσία αντιντόπινγκ ανακοίνωσε ότι στο δείγμα του Πολ Πογκμπά βρέθηκαν ίχνη της απαγορευμένης ουσίας. Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με αποκλεισμό από τους αγώνες για έως και τέσσερα χρόνια, ενώ το προσεχές διάστημα θα αναλυθεί το δεύτερο δείγμα από τον έλεγχο ντόπινγκ που πέρασε στις 20 Αυγούστου. 

Αυτή τη στιγμή έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχει τρεις μέρες στη διάθεσή του για να ζητήσει το άνοιγμα του δεύτερου δείγματος, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τη μοίρα του.

Πολ Πογκμπά: Η στιγμή που τον απείλησαν άνδρες με όπλα

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια ταραχώδη περίοδο για τον Γάλλο, μετά τη δύσκολη εξαετή παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το επεισόδιο εκβιασμού με συνεργούς παιδικούς του φίλους και τον αδελφό του. 

Ο 30χρονος απειλήθηκε από μια συμμορία οπλισμένων ανδρών σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, οι οποίοι απαίτησαν εκατομμύρια για «υπηρεσίες προστασίας».

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας έχουν ερευνηθεί αρκετά άτομα για τις κατηγορίες του ένοπλου εκβιασμού, της απαγωγής και της εγκληματικής συνωμοσίας εναντίον του Πογκμπά.

Ο αδελφός του Πογκμπά, Ματίας, πέρασε τρεις μήνες στη φυλακή από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τον ρόλο του στην απόπειρα εκβιασμού. Τέσσερις άλλοι τέθηκαν επίσης υπό επίσημη έρευνα.

Ο Πογκμπά μίλησε για το επεισόδιο αυτή την εβδομάδα - αποκαλύπτοντας ότι τον έκανε να σκεφτεί να αποσυρθεί, εκτός του ότι προκάλεσε «πόλεμο» στην οικογένειά του και κατέστρεψε τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Με πληροφορίες από Daily Mail


 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ