Διάρρηξη στο σπίτι του Πολ Πογκμπά, ενώ τα παιδιά του κοιμούνταν στο δωμάτιό τους

Διάρρηξη στο σπίτι του Πολ Πογκμπά, ενώ τα παιδιά του κοιμούνταν στο δωμάτιό τους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του- όπου βρίσκονταν τα παιδιά του- την ώρα που ο ίδιος έπαιζε. 

Ο Γάλλος διεθνής μέσος περιέγραψε ως «τον χειρότερο εφιάλτη της οικογένειάς μας» τη διάρρηξη που κράτησε πέντε λεπτά, την ώρα που τα παιδιά του κοιμούνταν στο υπνοδωμάτιό τους. 

Ο Πογκμπά ανέφερε ότι ανακάλυψε πως είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι του λίγα λεπτά μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Ολντ Τράφορντ, για το Champions League, την Τρίτη. 

«Χθες το βράδυ έγινε πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειάς μας, όταν έγινε διάρρηξη στο σπίτι μας ενώ τα μωρά μας κοιμούνταν στο δωμάτιό τους», έγραψε στα social media. 

«Οι διαρρήκτες ήταν στο σπίτι μας για λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα μας στέρησαν κάτι πολυτιμότερο από οτιδήποτε είχαμε στο σπίτι μας. Την αίσθηση της ασφάλειας», συμπλήρωσε. 

«Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του χθεσινοβραδινού ματς, όταν ήξεραν ότι δεν θα ήμασταν στο σπίτι μας. Η σύζυγός μου έσπευσε στο σπίτι, δίχως να γνωρίζει αν τα παιδιά μας ήταν σώα και αβλαβή», έγραψε ακόμη. 

«Για έναν πατέρα, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο από το να μην είσαι εκεί για να προστατεύσεις τα παιδιά σου για αυτό ειλικρινά ελπίζω ότι κανένας ποτέ δεν θα νιώσει όπως ένιωσα εγώ χθες το βράδυ», ανέφερε ακόμη στην ανάρτησή του, ενώ πρόσφερε αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για το περιστατικό. 

Ο συμπαίκτης του Πολ Πογκμπά, Βίκτορ Λίντελοφ έπεσε θύμα διάρρηξης τον Ιανουάριο, την ώρα που έπαιζε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ. Η σύζυγος του Σουηδού ποδοσφαιριστή και τα δύο παιδιά τους αναγκάστηκαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο, κατά τη διάρκεια της διάρρηξης. Ένα μήνα νωρίτερα ο Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε επίθεση από διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM