Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό - Πλησιάζει ο Όσκαρ Γκαρσία

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό - Πλησιάζει ο Όσκαρ Γκαρσία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
0

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Ισπανού τεχνικού Όσκαρ Γκαρσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (7/1) με την ΑΕΛ θα βρίσκεται ο Χρήστος Κόντης.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».

Προ των πυλών ο Όσκαρ Γκαρσία

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έρχεται λίγες ώρες αφότου δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo» έκανε γνωστό ότι η ομάδα του Πειραιά τα έχει βρει σε όλα με τον Ισπανό τεχνικό Όσκαρ Γκαρσία.

Με βάση το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο πρώην τεχνικός της Σεντ Ετιέν θα αναλάβει άμεσα τα «ηνία» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, με βάση πάντα το δημοσίευμα, είναι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που παρουσιάζεται στην καριέρα του και, πλέον, αναμένεται η θέση του Ολυμπιακού στην υπόθεση, καθώς τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση έδειχνε να έχει ατονήσει.

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ