Τελικός Κυπέλλου: Στη Ριζούπολη η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τελικός Κυπέλλου: Στη Ριζούπολη η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός Facebook Twitter
Τελικός Κυπέλλου: Στη Ριζούπολη η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Οριστική απόφαση της ΕΠΟ με τον τελικό κυπέλλου του ελληνικού ποδοσφαίρου να διεξάγεται στις 26 Ιουλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ -Ολυμπιακού στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, παρά τις αντιδράσεις των ερυθρολεύκων που είχαν προτείνει την εναλλακτική να διεξαχθεί ο αγώνας στο «Καραϊσκάκης» ή στο «Βικελίδης».

Βασικό σημείο στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ ήταν ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το gazzetta,  στην εισήγηση της ΕΠΟ για την επιλογή του γηπέδου, υπήρξαν 12 ψήφοι υπέρ, 4 παρών από τους Λ.Μπουτσικάρη, Μ.Γκαγκάτση, Β.Ασλανίδη και Β.Γραμμένο, ενώ «όχι» ψήφισε μόνο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM