Ο Ολυμπιακός κατηγορεί την ΕΠΟ ότι παραβιάζει το πρωτόκολλο Υγείας και όσα συμφωνήθηκαν με την ΕΛ.ΑΣ., μοιράζοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

 

Στην ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου» και για «τελικό παρωδία». 

 

«Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα», αναφέρει ο Ολυμπιακός. 


«Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, και κανείς άλλος», υπογραμμίζουν οι Πειραιώτες αναφέροντας ότι «κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται». 

 

«Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.