Συμφωνία με την Turkish Airlines έκλεισε ο Ηρακλής

Συμφωνία με την Turkish Airlines έκλεισε ο Ηρακλής Facebook Twitter
0

Συμφωνία με την τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines έκλεισε ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ Σπύρο Παπαθανασάκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Μίκρα μιλώντας για τις Ακαδημίες του Ηρακλή, ο κ Παπαθανασάκης τόνισε: "Η συμφωνία έκλεισε. Ήδη ετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι με τον Λεβαδειακό. Θα υπάρχουν διαφημίσεις στις πινακίδες, θα ντυθούν οι πάγκοι των δυο ομάδων, όπως και η αίθουσα Τύπου.

Είμαστε χαρούμενοι που μια τεράστια εταιρεία μας εμπιστεύεται και στόχος είναι η γιγάντωση του Ηρακλή να έχει τα επόμενα χρόνια την υπογραφή της Turkish Airlines".

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Αθλητισμός / Η Αγγλία αποκλείει τις τρανς αθλήτριες και από το γυναικείο κρίκετ

Το Συμβούλιο Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας (ECB) αποφάσισε ότι «μόνο οι γυναίκες που το βιολογικό τους φύλο είναι γυναικείο» θα μπορούν να συμμετέχουν στο κρίκετ γυναικών και νεανίδων
LIFO NEWSROOM