Απεργία την Πρωτομαγιά

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Επεισοδια Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που στιγμάτισαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο το Σάββατο, με νικητή τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Για τα επεισόδια συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση κι άλλων συμμετεχόντων στα έκτροπα, τόσο εντός όσο και εκτός του Ολυμπιακού σταδίου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, έπειτα από ελέγχους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

  • 18 βεγγαλικά
  • 12 ναυτικές φωτοβολίδες
  • 10 καπνογόνα
  • 10 βεγγαλικά με φυτίλι
  • 2 πυρσοί

Η έναρξη του τελικού καθυστέρησε λόγω των επεισοδίων στο Ολυμπιακό στάδιο, ενώ το παιχνίδι διεκόπη- για περίπου 25 λεπτά- λόγω νέου γύρου έντασης μετά την επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι από τον Αϊτόρ (το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης). 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ