Στέφανος Τσιτσιπας: Αντιμετωπίζει τον Ναδάλ σε ημιτελικό για δεύτερη φορά σε επτά μέρες

Στέφανος Τσιτσιπας: Αντιμετωπίζει τον Ναδάλ σε ημιτελικό για δεύτερη φορά σε επτά μέρες Facebook Twitter
0

O Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του ATP Masters της Ρώμης, μια εβδομάδα ακριβώς μετά την αναμέτρηση τους στον ημιτελικό του ATP Masters της Μαδρίτης. 

Στον ημιτελικό της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε για πρώτη φορά τον Ισπανό τενίστα. Ο Τσιτσιπας πέρασε στον ημιτελικό άνευ αγώνα, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ που ήταν ο αντίπαλος του στον προημιτελικό αποχώρησε από το τουρνουά εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. 

Ο Ναδάλ νίκησε στον δικό του προημιτελικό τον Φερνάντο Βερντάσκο με 2-0 σετ. Ο ημιτελικός Τσιτσιπά-Ναδάλ θα ξεκινήσει στις 15:30.

Στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στις 18:00 αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Σάκκαρη νίκησε στον προημιτελικό την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 2-1 σετ. Η αυριανή (18.00) αντίπαλος της Σάκκαρη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο.4 στον κόσμο, που άφησε έξω με 6-7(5), 6-2, 6-2 τη Βικτόρια Αζαρένκα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM