«Στέφανος ο Μέγας»: Το Australian Open έφτιαξε βίντεο αφιερωμένο στον Τσιτσιπά

«Στέφανος ο Μέγας»: Το Australian Open έφτιαξε βίντεο αφιερωμένο στον Τσιτσιπά Facebook Twitter
0

Το κανάλι του Australian Open στο Youtube δημοσίευσε ένα βίντεο αφιερωμένο στον Στέφανο Τσιτσιπά ή αλλιώς «Stefanos the Great», όπως τον χαρακτηρίζει στον τίτλο. 

Το βίντεο περιλαμβάνει τα καλύτερα στιγμιότυπα από την νίκη του Έλληνα αθλητή επί του κατόχου 17 τίτλων γκραν σλαμ, Ρότζερ Φέντερερ αλλά και του Ισπανού, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, Νο22 στον κόσμο. 

Εκτός από τα highlights από τους δύο αγώνες που του εξασφάλισαν μια θέση στον ημιτελικό απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, το βίντεο περιέχει επίσης δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά. 

«Είναι σαν παραμύθι. Απλά ζω το όνειρο, ζω αυτό για το οποίο έχω δουλέψει σκληρά», «Δεν αλλάζει κάτι. Ως άτομο, θέλω να παραμείνω ακριβώς όπως είμαι», «Όταν με ρώτησαν στην αρχή της χρονιάς ποιος είναι ο στόχος μου, είπα οι ημιτελικοί του και τότε νόμιζα πως είμαι τρελός», είναι μερικές από τις φράσεις που ακούγονται στο βίντεο, ανάμεσα σε ζητοκραυγές θεατές να τον αποθεώνουν στο γήπεδο.

Σε λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον μεγάλο ημιτελικό του Australian Open, που αναμένεται να καθηλώσει.

Δείτε το βίντεο του Australian Open για το «φαινόμενο» Τσιτσιπάς:

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM