Στεφανίδη: Το σχόλιο για τη βράβευση της Σάκκαρη- Στη «συζήτηση» που άνοιξε για Τεντόγλου και Αντετοκούνμπο

Στεφανίδη: Το σχόλιο για τη βράβευση της Σάκκαρη- Στη «συζήτηση» που άνοιξε για Τεντόγλου και Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε και τη βράβευση της Μαρίας Σάκκαρη από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαία αθλήτρια του 2021

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ άνοιξε μακρά «συζήτηση» με τους followers της στο Twitter, όταν εξέφρασε την έντασή της για το γεγονός ότι κορυφαίος αθλητής δεν αναδείχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στο πλαίσιο αυτού του διαλόγου, κάποιος χρήστης του Twitter σχολίασε ότι το θέμα δεν είναι γιατί βραβεύθηκε ο σταρ του ΝΒΑ, αλλά η Σάκκαρη. «Μην ξεχνάς ότι η Σάκκαρη αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες όμως. Σε ένα άθλημα που δεν ασχολούνται με τους Ολυμπιακούς ήρθε και έπαιξε και ας μην πήγε όσο καλά ήθελε», απάντησε η Στεφανίδη. 

Όταν κάποιος άλλος σημείωσε ότι και στις γυναίκες θα έπρεπε να βραβευθεί Ολυμπιονίκης, η αθλήτρια του απάντησε: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού». 

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη γράφοντας «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);». 

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν σε αυτή την τοποθέτηση και η Στεφανίδη ξεκίνησε διάλογο μαζί τους. Στις απαντήσεις τόνισε πολλές φορές ότι δεν συγκρίνει τον Αντετοκούνμπο και τον Τεντόγλου, αλλά πιστεύει πως ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο υπερτερεί της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο NBA. 

«Αναγνωρίζω πως τα αθλήματα διαφέρουν. Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος από το χρυσό σε Ολυμπιακούς», ανέφερε σε μία από τις απαντήσεις της «Σε Ολυμπιακή χρονιά θεωρώ ότι ο αθλητής της χρονιάς πρέπει να είναι Ολυμπιονίκης. Δεν έχω κάποιον λόγο να θίξω τον Γιάννη ο οποίος έχει αδικηθεί προηγούμενες χρονιές έτσι και αλλιώς», έγραψε σε άλλη ανάρτηση. 

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ κρίνονται με ψηφοφορία στην οποία μετέχουν οι αθλητικοί συντάκτες. Τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς διεκδικούσαν φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Στέφανος Ντούσκος στους άνδρες και οι Άννα Ντουντουνάκη, Μαρία Σάκκαρη και Κατερίνα Στεφανίδη στις γυναίκες.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ