Σοκαρισμένη η Τσεχία από την αυτοκτονία του ποδοσφαιριστή Πάβελ Περγκλ

Σοκαρισμένη η Τσεχία από την αυτοκτονία του ποδοσφαιριστή Πάβελ Περγκλ Facebook Twitter
0

Σοκ προκάλεσε στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Τσεχίας, η αυτοκτονία του 40χρονου, άλλοτε κεντρικού αμυντικού της Σπάρτα Πράγας, Πάβελ Περγκλ.

Η αυτοκτονία αυτή είναι η τρίτη, μάλιστα, ποδοσφαιριστή στην Τσεχία μέσα σε ένα χρόνο.

Ο Περγκλ, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τη Σπάρτα Πράγας και τρία κύπελλα, το 2005 και το 2007, ενώ είχε αγωνιστεί και στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, αυτοκτόνησε την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία Τσέχου ποδοσφαιριστή μέσα σε μόλις ένα χρόνο, καθώς είχαν προηγηθεί πέρυσι τον Απρίλιο ο Φράντισεκ Ραϊτόραλ και τον Μάιο ο Πάβελ Μπίστρον.


Ο Περγκλ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για 1,5 χρόνο (2007-08, 2008-09 πρώτο μισό) με απολογισμό 31 συμμετοχές.

Σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 2015-16.

Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε η Βαντούζ από το Λιχτενστάιν που συμμετέχει στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Γερμανία μαζί με την οικογένεια του.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM