Σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τα νεφρά υποβλήθηκε ο Πελέ

Σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τα νεφρά υποβλήθηκε ο Πελέ Facebook Twitter
0

O Πελέ αναρρώνει ύστερα από επέμβαση αφαίρεσης πέτρας στα νεφρά που έγινε σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. 

«Η διαδικασία ήταν επιτυχημένη, ο Πελέ είναι ήδη στο δωμάτιο του, σε γενικά γραμμές είναι σε καλή κατάσταση από κλινικής άποψης, σύμφωνα με τους γιατρούς», μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βραζιλίας. 

Ο 78χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο μόνος που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, νοσηλεύτηκε την περασμένη εδβομάδα στο Παρίσι εξαιτίας μόλυνσης στο ουροποιητικό σύστημα. 

Στις 5 Απριλίου είχε γράψει στο Twitter πως νιώθει «πολύ καλύτερα» και πως παίρνει αντιβιοτικά. Όμως τελικά νοσηλεύθηκε ξανά σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο μετά την επιστροφή στην Βραζιλία. Οι γιατροί είπαν πως η μόλυνση οφειλόταν σε πέτρα στα νεφρά. 

Το 2015 ο Πελέ είχε νοσηλευθεί για διεσταλμένο προστάτη ενώ έναν χρόνων νωρίτερα είχε υποβληθεί για αρκετές μέρες σε αιμοκάθαρση των νεφρών. 



Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ