Ρίο: Στον τελικό του επι κοντώ η Στεφανίδη

Ρίο: Στον τελικό του επι κοντώ η Στεφανίδη Facebook Twitter
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού στίβου στο αγώνισμα χρειάστηκε να κάνει μια και μοναδική προσπάθεια στον προκριματικό, με την οποία πέρασε τα 4,60 μέτρα που ήταν το όριο πρόκρισης και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή (σ.σ. ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:30 ώρα Ελλάδας).

Η έκπληξη στο αγωνισμα, ήρθε από την Φαμπιάνα Μούρερ, η οποία δεν κατάφερε να πιάσει το όριο πρόκρισης των 4,60 μέτρων, το οποίο θα της έδινε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Η 35χρονη Βραζιλιάνα, παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2011 στην Νταεγκού, είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,55 μέτρα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM