Ραντεβού τρόμου οπαδών στην Αθήνα-Σέρβοι, Κροάτες, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί

Ραντεβού τρόμου οπαδών στην Αθήνα-Σέρβοι, Κροάτες, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί Facebook Twitter
1

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για «εκρηκτικό» ραντεβού που έχουν δώσει οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα, με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Κροάτες για το Τσάμπιονς Λίγκ.Οι πληροφορίες για μετάβαση στην Αθήνα οπαδών της Διναμό και του Αστέρα που είναι ορκισμένοι εχθροί, στην Αθήνα έχουν επιβεβαιωθεί.


Ήδη συνελήφθησαν το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου, 41 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι ταξίδευαν με προορισμό της Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των οπαδών, βρέθηκαν βέργες από μπετό, ξύλινα δοκάρια και πέτρες.


Στους δε οπαδούς της Ντιναμό που είναι στοχοποιημένοι και από τη διοίκηση της ομάδας τους έχει απαγορευθεί η είσοδός τους στο “Γ. Καραϊσκάκης” και δεν τους έχουν δοθεί εισιτήρια. Όμως έφτασαν στη χώρα μας  ως τουρίστες, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι δεν ήρθαν για καλό σκοπό.

Στο σενάριο που έχει επιβεβαιώσει η ΕΛΑΣ εμπλέκονται και οπαδοί του Παναθηναικού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οι "διοικούντες" τους οπαδούς των Κροατών φιλοξενούνται ήδη στην Αθήνα από οπαδούς του ΠΑΟ.
Τα κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στην Αθήνα θα βρίσκονται 300 οπαδοί της Ντιναμό και ο καθένας από αυτούς θα έχει στο πλευρό του από δυο οπαδούς του Παναθηναϊκού

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ